Powered By Blogger

marți, 7 februarie 2012

Mere coapte umplute cu banane


Ingrediente:
Mere Ionatan 2 kg (Recomand sa fie de dimensiuni medii, nu foarte mari)
Banane 2 buc
Zahar 3 linguri
Scortisoara 1 lingurite

 

 

Pasi de urmat:

1.Merele se spala, cu un cutit se scoate cotorul si se aranjeaza intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu sau de copt.
Se presara zahar si scortisoara in interiorul merelor.
Folia nu este obligatorie, dar daca o aveti recomand s-o puneti.

2.Bananele se taie marunt si se umple interiorul marului.
Se pun la cuptor incins pentru o jumatate de ora.

3.Dupa ce se coc, se lasa 10-15 min  sa se racoreasca. Se presara cu zahar sau zahar pudra. Ca sa se lipeasca mai bine zaharul de ele, cu o pensula le ung cu sucul scurs de pe folie sau cu putina apa
Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna!

Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min

 

Un comentariu: